Latest Movie :
Recent Movies

Huzur Sokağı 2. Bölüm izle 14 Eylül 2012

Özet: Feyza ile giriştiği iddiayı kaybettiğini düşünen Leyla, arabasının anahtarını, Feyza ile Bilalin oturduğu masanın ortasına fırlatır. Neye uğradığını şaşıran Feyza bu durumu Bilale nasıl izah edeceğini bilemez. Bilalin Feyzaya karşı ilgili olduğunu gören Leyla, iyice kıskançlık krizine girer. Bilalin en yakın arkadaşı Merveden, Bilal ile Şükrana ilişkin bilgiler alan Leyla, bu bilgileri Feyzayı vurmak için kullanır. Bilalle ilgili daha fazla şey öğrenmek isteyen Feyza, onun yaşam alanlarına girmeye başlar. Huzur Sokağı sakinleri arasındaki gerginlik de Feyzanın ortaya çıkması üzerine artar. Tek isteği kızının mutluluğu olan Saadet, Bilalin etrafında dolaşan birini görünce adeta çıldırır. Kevsere bir an önce Bilal ile konuşmasını öğütleyen Saadetin ısrarlı tavrı herkesi etkileyecek büyük bir yanlış anlaşılmaya yol açar. Feyzanın evinde de kazan kaynıyordur. Feyzanın dadısı Ayşe Hatun, evin hanımı Emeli, Şahmaran Kimyanın müdürü Kerim ile yakalar.


Huzur Sokağı 1. Bölüm izle - 7 Eylül 2012

Özet: Huzur Sokağı’nın akıllı, cesur ve fedakâr delikanlısı Bilal, bambaşka bir dünyada yaşayan, geleneksel aile yapısından uzak büyümüş ve yalnızlık boşluğuna düşmüş Feyza ile karşılaşır. Birlikte büyüdüğü ve bütün çevresinin kendisine yakıştırdığı Şükran’a karşı duygusal bir bağ kuramayan Bilal, Feyza ile tanışınca iyice kararsız kalır. Feyza’nın hayatında ise bambaşka sorunlar vardır. Üvey annesinin babasına ve ailesine karşı oynadığı oyunlardan habersiz olan Feyza, içindeki manevi boşluğun savurmasıyla kendini yabancısı olduğu bir dünyanın içinde bulur. Yıllardır Bilal’e âşık olan Şükran ise Feyza’nın ortaya çıkması üzerine duygularını sorgulamaya başlar.




Huzur Sokağı 5. Bölüm izle 5 Ekim 2012



Küçük Yusufun ölümüne sebep olan fabrika sahibi Necmettinin aynı zamanda Feyzanın babası olduğunu öğrenen Bilal, darbe üstüne darbe yer. Feyza ise Yusufun, babasının fabrikasından kaynaklı ihmal sonucu öldüğünü öğrenince adeta kahrolur. Bu ölümün peşine düşmeye kararlı olan Bilalin tavrı Necmettini kızdırır. Bilalin başını yakmak için harekete geçen Necmettin, kızının tepkisi ile karşılaşır. Bu gerginlik, Necmettin ile Bilali çok sert bir şekilde karşı karşıya getirir. Şükran kırgınlığını yüreğine gömer ve kimsenin beklemediği bir anda aşık olduğu adamın, Bilalin yardımına koşar.huzur sokağı 5. bölüm izle,huzur sokağı 5 ekim,huzur sokağı son bölüm izle, huzur sokağı yeni bölüm.










Blogger tarafından desteklenmektedir.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Huzur sokağı dizisi bölümlerini indirmeden izle - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger